Revision [124]

This is an old revision of UgogNalim made by AdminDare on 2020-03-15 09:52:52.

 

Ugog Nalim




Ugog Nalim ("tuhon matka" tjsp) on linnakekaupunki, joka pakeni vanhasta maailmasta. Kun kääpiöiden jumala surmattiin, monet kääpiövaltakunnat vajosivat täysin epätoivoon. Kuitenkin etäisillä vuorilla käynnissä ollut kaivos- ja rakennushanke päätti olla kuolematta maailman mukana. Se ei tempautunut mukaan toivottomaan sotaan, vaan sen sijaan se päätti kokeilla filosofien kehittämää ajatusta muista maailmoista. Omituisilla keinoilla Ugog Nalim putosi maailman ulkopuolelle, ja vietti 20 vuotta maailmoiden välisessä tyhjyydessä. Valtaosa sen asujaimistosta vietti suurimman osan ajasta vaivutettuna uneen, samalla kun pieni joukko tietäjiä luotsasi linnaketta eteenpäin.

Lopulta Ugog Nalim saavutti päämääränsä: vieraan, oudon maailman. Sen asukkaat herätettiin unestaan paikassa, jossa tähdet ja kuut olivat erilaisia ja maaperä tuntui vieraalta. Ugog Nalim oli ilmestynyt lumiseen vuoristoon, seudulle, joka kelpasi kyllä sotilastukikohdaksi, mutta joka ei tarjonnut hyviä elämän edellytyksiä. Linnakkeesta olisi lähdettävä pois.

Ugog Nalimia hallitsee ruhtinas Grimhildr Kaukokatse, vuorikääpiöaatelinen, jonka asemaa ei kukaan tahdo kyseenalaistaa. Grimhildrin suku omisti valtaosan Ugog Nalimista kun se oli vielä kaivostukikohta, ja tällä hetkellä hän on linnakkeen ehdoton valtias. Hän on järjestänyt muun linnakkeen sukujen ja klaanien mukaan, ja klaanien vanhimmat istuvat hänen neuvostossaan. Hallintotapa on vuorikääpiöille tyypillinen ja monien muiden mielestä hieman jähmeä. Klaaneja on 20. Vaikka virallisesti ruhtinas on ehdoton auktoriteetti, ei hänen kuitenkaan kannata kovin räikeästi toimia neuvoston enemmistöä vastaan.

Ugog Nalimissa asuu 1500 kääpiötä. Linnake on rakennettu kivestä ja raudasta. Se on sipulin muotoinen, ja sen on suunnitellut hullu nero Kikrost Tankardvanity, joka oli mukana matkalla. Hän kuitenkin menehtyi 20 vuoden unen aikana.




CategoryTausta - CategoryPaikat
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki