(image: http://azanur.karmavector.org/images/azanur-transparent.gif)

 (image: http://azanur.karmavector.org/images/frontpage.jpg)

Jumalten sota on tuhonnut vanhan maailman. Kääpiölinnake Ugog Nalim on paennut täydellistä tuhoa maailmoja toisistaan erottavan tyhjyyden halki. 20 vuotta linnake on matkannut pimeydessä, ja nyt se on viimein saapunut täysin uuteen maailmaan. Mittaamattoman etäisyyden päässä vanhan maailman hävityksestä tuhannen kääpiön yhteisö astuu varoen vieraiden taivaiden alle. Sota ei ole tänne asti yltänyt, mutta uusi maailma on täysin tuntematon. Tänne kääpiöiden on asetuttava, ja perustettava sivistyksensä uudelleen.

 


Kääpiöfantasiaa.

Sivustoa pyörittää WikkaWiki 1.4.1. Kirjautuneelle käyttäjälle sivu aukeaa editorissa mm. tuplaklikkaamalla. (Jos tästä ominaisuudesta ei pidä, sen saa itseltään pois UserSettings-sivultaan.

Wikissä on jotain hassua; aina välillä tallennus epäonnistuu ja oikeaan ylälaitaan tulee teksti "AuthToken Type Mismatch". Koetan jäljittää syytä tähän. Workaroundina, jos tämä ilmestyy, palaa takaisin editoimallesi sivulle ja yritä tallentaa uudestaan (voi myös olla hyvä idea ottaa copylla talteen teksti, jota kirjoitti.)


Metaa


Pelaajille
Hahmonluonti
Kuvitus
SandBox (wikin testaamista varten)
Online-pelaaminen


Taustaa


Kääpiöt
Ugog Nalim -linnake
Sanu Azanur - vanha maailma
Natu Azanur - uusi maailma
Varustus

Tapahtumia


Peliluettelo
AikajanaCategoryMeta
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki