Nailhammersin klaani


Kulttuuri: Kukkulakääpiöt

Nailhammersin alkuperä oli erään kukkulakääpiövaltakunnan rangaistussiirtola. Se tuotiin kontraktoreina tekemään matalan osaamistason töitä Ugog Nalimiin, ja koska tällaiselle työvoimalle oli käyttöä, se jäi linnakkeeseen. Sitä hallitaan edelleen melkein kuin vankilaa, vaikka vanhassa maailmassa tehdyt rikokset onkin muka unohdettu. Se on Ugog Nalimin suurimpia yhteisöjä; 90 kääpiötä kuuluu siihen. Näistä noin 70 on tuskin maaorjia kummempia pohjaduunareita, viitisentoista vuoropäälliköitä ja muita tärkeämpiä tyyppejä.

 (image: http://azanur.karmavector.org/images/nandru.jpg) Nailhammers on tiukan hierarkkinen ja autokraattinen, mutta myös hyvin kaoottinen. Vuoropäälliköitä lahjotaan katsomaan toisiin suuntiin enemmän sääntönä kuin poikkeuksena, ja aikaansaavuus on usein matala. Toisaalta, Nailhammersin kääpiöt ovat tottuneet kovaan työhön, ja alkoholilla heitä saa motivoitua. Päällikkönä toimii Nandru Eastrockharder, kivikova ja armoton piiskuri, joka pitää omiensa puolta vain niin kauan kun hän ei saa parempaa tarjousta muualta.

 (image: http://azanur.karmavector.org/images/people_nailhammer.jpg)

Liittolaiset


Nailhammersilla on yllättäen paljon yhteyksiä Cannaiddin klaaniin, lähinnä koska monesti sieltä palkataan nailhammerlaisia tekemään jotain hämärähommia.

Viholliset


Juuri kukaan ei varsinaisesti pidä Nailhammerien kääpiöistä, mutta melkein kaikki ovat kuitenkin valmiita käyttämään heitä halpatyövoimana. Nailhammersin johto ei tule toimeen Zalidin klaanin johdon kanssa, mutta klaanien rivikääpiöihin tämä vihanpito ei yllä.

Tilat


 (image: http://azanur.karmavector.org/images/clan_hall_nailhammer_1.jpg)

Nailahmmerin klaanihalli on täynnä ahtaita puisia loosheja, joissa useimmat kääpiöistä nukkuvat. Vuoropäälliköt kävelevät yläpuolella kulkevilla telineillä ja vahtivat, ettei meno alhaalla äidy liian villiksi.


CategoryTausta
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki