Wiki source for EtuSivu


Show raw source

{{image url="images/azanur-transparent.gif"}}

{{image url="images/frontpage.jpg" width="1024"}}

<<//Jumalten sota on tuhonnut vanhan maailman. Kääpiölinnake **Ugog Nalim** on paennut täydellistä tuhoa maailmoja toisistaan erottavan tyhjyyden halki. 20 vuotta linnake on matkannut pimeydessä, ja nyt se on viimein saapunut täysin uuteen maailmaan. Mittaamattoman etäisyyden päässä vanhan maailman hävityksestä tuhannen kääpiön yhteisö astuu varoen vieraiden taivaiden alle. Sota ei ole tänne asti yltänyt, mutta uusi maailma on täysin tuntematon. Tänne kääpiöiden on asetuttava, ja perustettava sivistyksensä uudelleen.//<<
::c::

Kääpiöfantasiaa.

Sivustoa pyörittää ""WikkaWiki"" 1.4.1. Kirjautuneelle käyttäjälle sivu aukeaa editorissa mm. tuplaklikkaamalla. (Jos tästä ominaisuudesta ei pidä, sen saa itseltään pois [[UserSettings]]-sivultaan.

Wikissä on jotain hassua; aina välillä tallennus epäonnistuu ja oikeaan ylälaitaan tulee teksti """AuthToken"" Type Mismatch". Koetan jäljittää syytä tähän. Workaroundina, jos tämä ilmestyy, palaa takaisin editoimallesi sivulle ja yritä tallentaa uudestaan (voi myös olla hyvä idea ottaa copylla talteen teksti, jota kirjoitti.)


===Metaa===

[[Pelaajille]]
[[Hahmonluonti]]
[[Kuvitus]]
[[SandBox]] (wikin testaamista varten)
[[Online-pelaaminen]]


===Taustaa===

[[Kääpiöt]]
[[UgogNalim|Ugog Nalim -linnake]]
[[SanuAzanur|Sanu Azanur - vanha maailma]]
[[NatuAzanur|Natu Azanur - uusi maailma]]
[[Varustus]]

===Tapahtumia===

[[http://azanur.karmavector.org/CategoryPelit|Peliluettelo]]
[[Aikajana]]


----
CategoryMeta
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki