Väsymättömän klaani


Kulttuuri: Vuorikääpiöt

Väsymättömän klaani tunnetaan maineikkaista sepistään. Sen läsnäolo Ugog Nalimissa on ollut vähäistä: suurin osa linnaketta rakentaneista sepistä on tullut kukkulakääpiöiden Eyestoningin klaanista. Kuitenkin muutamia Väsymättömän seppiä ja artisaaneja linnakkeesa on ollut, toteuttamassa Rautaportin klaanin toiveita.

Kun jumalten sota alkoi, tilanne muuttui: useita Väsymättömän klaanin kääpiöitä taivalsi tänne, toisistaan tietämättä. Heidän klaaninsa on nyt yksi muiden vuorikääpiöklaanien joukossa.
Rikey NuoriKlaanin pää on Rikey Nuori, joka peri tehtävän, koska hän oli pisimpään Ugog Nalimissa ollut Väsymättömän klaanin edustaja. Kaikki hänen omat klaanilaisensa eivät mutkattomasti kunnoita häntä, ja klaanin sisällä on monia muita kääpiöitä, jotka tahtoisivat aseman -- mutta he ovat keskenään varsin riitaisia. Ugog Nalimissa Väsymättömän kääpiöt ovat vähän klikkiytyneitä ja eripuraisia, ja on ilmassa, tuleeko Rikey pysymään klaanin päänä vai syrjäytetäänkö hänet. Rikey itse on osoittautunut yllättävän päteväksi päälliköksi, eikä hänen älyään tai diplomaattisia kykyjään kukaan ole kiistämässä. Lähinnä hänen nuoruuttaan pidetään haittatekijänä: epäillään, että klaaninpäälliköiden neuvostossa kukaan ei tahdo kuunnella alle satavuotiasta pentua.

Liittolaiset


Väsymättömän klaanin läheisin liittolainen on Ugog Nalimissa ollut Rautaportin klaani. Vuorikääpiöiden ulkopuolella Blueboltin nerokkaat tieteentekijät ovat saaneet klaanilaisten kunnioituksen, ja hopeakaivoksia pyörittävä tasankokääpiöiden Tunail Dorcha samaten. Vanhat sukulaisuussuhteet yhdistävät klaania myös Kultakypärän kaivoskääpiöihin.

Viholliset


Väsymättömän klaanilla ei ole pahoja ristiriitoja kenenkään kanssa. Ugog Nalimin rakentaneet kukkulakääpiöt Eyestoning-klaanista nähdään tällä hetkellä jonkinlaisina kilpailijoina käytännön sepäntaitojen saralla.
CategoryTausta
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki