Revision history for Eyestoning


Revision [434]

Last edited on 2021-08-27 19:26:54 by AdminDare
Additions:
Eyestoning on pitkään tehnyt yhteistyötä **[[Bluebolt|Blueboltin]]** kanssa. Sillä on myös hyvät välit vuorikääpiöiden **Viima**n klaaniin.
**[[Vasymaton|Väsymättömän]]** klaani ei ole Eyestoningille niinkään vihollinen kuin jatkuva kilpailija. Lisäksi **Helmivuori** kantaa Eyestoningille kaunaa jostain vanhasta loukkauksesta.
Deletions:
Eyestoning on pitkään tehnyt yhteistyötä **Bluebolt**in kanssa. Sillä on myös hyvät välit vuorikääpiöiden **Viima**n klaaniin.
**Väsymättömän** klaani ei ole Eyestoningille niinkään vihollinen kuin jatkuva kilpailija. Lisäksi **Helmivuori** kantaa Eyestoningille kaunaa jostain vanhasta loukkauksesta.


Revision [274]

Edited on 2020-10-12 12:38:45 by AdminDare
Additions:
Ylemmässä kerroksessa löytyy yksityisiä kamareita niitä kaipaaville.
CategoryTausta
Deletions:
Ylemmässä kerroksissa löytyy yksityisiä kamareita niitä kaipaaville.
CategoryTausta


Revision [273]

Edited on 2020-10-12 12:37:14 by AdminDare
Additions:
Yleisnäkymä Eyestoningin klaanihallista. Etupuoli hallista on yleinen ruokailutila. Portaikon viereisellä seinällä riippuu veistos The Sharp of Zurbug, jonka tarkka alkuperä on kadonnut historian hämäriin.
{{image url="images/eyestoning_yleis.jpg"}}
Klaanihallin alemman kerroksen takaosa on yleistä majoitustilaa.
{{image url="images/eyestoning_sleeping.jpg"}}
Ylemmässä kerroksissa löytyy yksityisiä kamareita niitä kaipaaville.
{{image url="images/eyestoning_chamber.jpg"}}


Revision [271]

Edited on 2020-10-09 09:49:07 by AdminDare
Additions:
{{image class="left" url="images/dzenia.png" width="300"}}Eyestoning on rakennettu työryhmien ympärille. Työryhmät ovat vapaita järjestämään sisäiset asiansa miten tahtovat, ja tuloksena täällä elää monia hyvin erilaisia alakulttuureja. Työryhmiä kootaan ja puretaan tarpeen mukaan; jotkut niistä ovat lyhytkestoisia, toiset pitkäikäisiä. Klaanin päällikkö on suurmestari **Dzenia Cloudofcircles**, lähes 300-vuotias monen rakennusprojektin veteraani. Dzeniaa ei hallinto suuremmin kiinnosta, ja hän ennemmin käyttää aikansa käytännön töiden parissa. Hän toimii Ugog Nalimin voimamestarina, siis henkilönä, joka vastaa tuuli-, vesi- ja muista voimanlähteistä.
Deletions:
{{image class="left" url="images/dzenia.png"Eyestoning on rakennettu työryhmien ympärille. Työryhmät ovat vapaita järjestämään sisäiset asiansa miten tahtovat, ja tuloksena täällä elää monia hyvin erilaisia alakulttuureja. Työryhmiä kootaan ja puretaan tarpeen mukaan; jotkut niistä ovat lyhytkestoisia, toiset pitkäikäisiä. Klaanin päällikkö on suurmestari **Dzenia Cloudofcircles**, lähes 300-vuotias monen rakennusprojektin veteraani. Dzeniaa ei hallinto suuremmin kiinnosta, ja hän ennemmin käyttää aikansa käytännön töiden parissa. Hän toimii Ugog Nalimin voimamestarina, siis henkilönä, joka vastaa tuuli-, vesi- ja muista voimanlähteistä.


Revision [270]

The oldest known version of this page was created on 2020-10-09 09:48:53 by AdminDare
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki