ESME JA GUNNLEIF


Jokin aika (muutama vuosi?) ennen jumalten sodan puhkeamista Esme ja Gunnleif olivat samassa karavaanissa matkalla kohti vuoria, joilla Ugog Nalimin linnake sijaitsi. Karavaanin saavutti avunpyyntö läheisestä kääpiökylästä, jossa joku oli loukkaantunut ja tarvitsi hoitoa. Gunnleif päätyi lääkintätaitoisena vastaamaan avunpyyntöön; Esme lähti mukaan koska karavaanissa oli herännyt epäily, että joku oli varastellut asioita, ja jostain syystä Esme päätti, että voisi olla hyvä idea olla poissa sieltä hetken aikaa.

Gunnleif ja Esme eivät tulleet toimeen erityisen hyvin. Puolen päivän matkan jälkeen potilaan luo päästiin, mutta täällä kävi ilmi, että kyläläisen loukkaantumisen syynä ei ollutkaan onnettomuus, vaan hiisien väijytys. Hiidet hyökkäsivät myös Gunnleifin ja Esmen kimppuun, ja seurasi pari päivää kestänyt takaa-ajo kun kääpiöt koettivat välttää jäämästä hiisien vangiksi ja päästä takaisin karavaanille. Gunnleifin lääkintätaidot pitivät Ardur-nimisen loukkaantuneen hengissä ja hänen päättäväisyytensä ansiosta tämän jättämistä jälkeen ei edes harkittu. Ehkä hieman yllättäen Esme osoittautui hiisien hämäämisessä erittäin hyödylliseksi vatsastapuhumis-, äänenmatkimis- ja hiiviskelytaidoillaan. Esme onnistui saamaan Gunnleifin ja itsensä keploteltua ulos lähes varmasta loukusta matkimalla hiisipäällikön ääntä ja komentamalla hiisiä muualle.

Lopulta kääpiöt selvisivät takaisin karavaanille, Ardur jäi henkiin, eivätkä hiidet uskaltaneet käydä suuren joukon kimppuun. Olisi luultavasti väärin sanoa, että Esme ja Gunnleif olivat tuon jälkeen olleet ylimpiä ystäviä [tämä toki riippuu pelaajista], mutta jotenkin kumpikin oli päätynyt luottamaan toiseen huolimatta siitä, että heidän luonteensa olivat näennäisesti lähes vastakkaiset.CategoryTausta
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki