Cannaiddin klaani


Kulttuuri: Tasankokääpiöt

Hallintotapa: Autokraattinen, välitön
Viestintä: Kaoottinen
Sisäinen koheesio: Matala
Tyytyväisyys: Keskinkertainen
Arvot: Yritteliäisyys, kauneus, yksilöllisyys

Collwen o FforddCannaidd on kauppiasklaani, dynaaminen, ketterästi liikkuva ja kilpailullinen. Normaalisti se on asunut maan pinnalla, korkeissa taloissa. "Kellareissa asuminen" yhdistetään tympeään historiaan. Klaanin pää on Collwen o Ffordd.

Pukeutuminen on värikästä ja persoonallista. Naiset pukeutuvat usein paljastavasti. Meikkiä käytetään paljon, molempien sukupuolten toimesta.

Cannaiddin klaani on linnakkeen toiseksi rikkain, ja aivan välittömästi kauppayhteyksien aukeamisen jälkeen on koettanut järjestää itsensä varakkaimpaan asemaan. Se on lähettänyt edustajia Toublesjaan ja Adteizougiin, ja Collwen on selvästi aikeissa itsenäistyä ruhtinaan vallasta.

Cannaiddin klaanihallissa yhteisiä tiloja on tuskin nimeksi. Sen sijaan useimmilla perhekunnilla on oma kivinen asumuksensa. Collwen ja hänen perheensä asuvat hallin päässä. Kylpylä ja keittiö ovat Collwenin omistamia ja niiden käytöstä laskutetaan - ja kylpylällä tienataan ihan kohtalaisesti, koska tasankokääpiöt ovat tarkkoja puhtaudestaan. 30 minuutin vuoro maksaa 2-10 kuparikolikkoa vuorokaudenajasta riippuen; tyypillisesti perheet vuokraavat tällaisen vähintään joka toinen päivä. Tyypillinen perhetyyppi on aikuiset [yli 100-vuotiaat isovanhemmat] - nuoret [nuoripari] - lapsi/lapset.

Cannaiddilla on myös avioitumatonta nuorisoa, jotka asuvat ahtaissa yhteismajoituksissa, sukupuolittain segregoituna.

Liittolaiset


Cannaidd on hyvissä väleissä muiden tasankokääpiöklaanien (Tunail Dorcha ja Baile Dearg) kanssa. Vuorikääpiöistä Helmivuoren varakkaat pohatat ovat jos nyt ei liittolaisia niin ainakin luotettavia kauppakumppaneita.

Viholliset


Kivitaulun konservatiivit eivät lainkaan siedä Cannaiddin eteenpäinkatsovuutta. Viiman merenkulkijoilla on vanhasta maailmasta periytyviä kaunoja joistain kauppasodista, eivätkä vuorikääpiöt tajua koskaan päästää näistä irti.

Tilat


Yleiskuva Cannaiddin klaanihallista.

 (image: http://azanur.karmavector.org/images/cannaidd.jpg)

Kivitalo Mardanakin viljelykylässä; Twynell Ankanpojan itselleen, perheelleen ja palvelijoilleen rakentama asumus.

 (image: http://azanur.karmavector.org/images/cannaidd_stone_house.jpg)CategoryTausta
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki