Azanur 2, osa 0


Azanur s02e01: Kohti etelää -->

 (image: http://azanur.karmavector.org/images/tukijat.png)

Taustatarina


Collwen o Ffordd Cannaiddin kauppahuoneesta on rahoittamassa tutkimusretken tunnetun kartan ulkopuolelle. Tavoitteena on löytää "mitä tahansa arvokasta", mutta korkealla prioriteeteissa olisivat


Niin epäkääpiömäistä kuin tämä onkin, rikkaudet ovat listan pohjalla; tällä hetkellä Collwyn kokee akuuteimmaksi pulmaksi, että kääpiöt ovat käytännössä riippuvaisia bocsista ja haavoittuvaisia, mikäli nämä oivaltavat sen. Kuten aina, on myös tärkeää salata kääpiöiden todellinen alkuperä ja tilanne kohdatuilta ryhmiltä. Ugog Nalimissa on vain 1500 kääpiötä ja sen holveissa on valtavasti rikkauksia; sopivan opportunistinen paikallinen sotaherra saattaisi kokea, että näillä arvoilla kääpiöitä vastaan kannattaa lähteä sotaan.

Retkeen on varattu 10 viikkoa (80 päivää). Lähtö on kesäjakson 1., paluu 6. varhaiskorjuuta. Retkikunta koostuu neljästä kääpiöstä:


Operaatio on Colllwenin oma projekti, eikä sille ole ruhtinaan siunausta, mutta eipä sellaista edes tarvita. Vaikka Collwen onkin ruhtinaan kilpailija, ruhtinas ei ehdi tehdä kaikkea ja luultavimmin näkee myös järjen siinä, että tutkimusretkiä jatketaan.

Azanur s02e01: Kohti etelää -->


CategoryPelit - CategoryTausta
There are no comments on this page.
Valid XHTML :: Valid CSS: :: Powered by WikkaWiki